Hikvision ColorVu Teknolojisi

24-07-2023 11:12
Hikvision ColorVu Teknolojisi
Bu resim için metin sağlanmadı

HIKVISION COLORVU TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Hikvision ColorVu teknolojisi; kameraların son derece loş ortamlarda bile renkli videolar üretmesini sağlar. Düşük aydınlatmada ayrıntıları yakalamadaki güçlü yeteneği donanım teknolojilerindeki iki özel buluştan kaynaklanmaktadır. Bunlar; gelişmiş lensler ve geniş diyafram aralığıdır.

Son derece karanlık senaryolar için ek bir ışıkla birleştirilen ColorVu kameralar, 7/24 renkli ayrıntılarla görüntü kaydeder. 

Hikvision Colorvu Kameralar Nerelerde Kullanılır?

Karanlık ortamlarda güvenliği sağlama, hırsızlığı önleme, izinsiz giriş ve diğer suçlarla mücadelelere  karşı koruma sağlar. 

Gece görüntü kaydederken geleneksel  kızılötesi aydınlatmalı bir kamera kullanıldığında; insanlar, araçlar, plakalar veya diğer önemli nesneler bulanıklaşır ve arka plana karışır. Bu da ayrıntıları tanımlamayı zorlaştırır. Fakat ColorVu kameralar 7/24 net ve canlı görüntüler sunar. Bu sayede hiç bir ayrıntıyı kaçırmanıza gerek kalmaz. 

Renklerle ve ayrıntılarla ilgili senaryolar çok önemlidir. Veriler ve analizlerin yapılabilmesi için 7/24 renkli görüntüleme oldukça büyük önem taşır. Ancak, geleneksel kameralar yalnızca siyah beyaz görüntüler oluştururken genellikle önemli ayrıntıları kaybeder. ColorVu Teknolojisi, birçok güvenlik sistemi kullanıcısının karşılaştığı bu ortak zorluğa profesyonel bir çözüm sunar.

Kaynak : Hikvision

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.